Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Stáb

A Stáb

 

A ViVA új valóságshow-jában közelebbről is megismerheted Tóht Gabit,Markot,Zimány Lindát és az egyre népszerűbb Anti Fitness Club tagjait!A hétköznaponként látható műsorból megtudhatod, hogy a négy teljesen különbözö jellemű tini mennyire tud alkalmazkodni egymáshoz, és vajon képesek lesznek-e közösen alkotni valamit, amiben mindegyikőjük egyénisége érvényesül!A sorozat végére ugyanis megírnak egy közös dalt, amihez - ha már lúd,legyen kövér alapon - klipet is forgatnak!

A Stáb  Hogyan boldogulnak majd egymással????

A végén leforgatták az első közösen összehozott klipet.

 

 

 

A Stáb Ausztráliában

A kenguruk földjén forgat a Stáb.

Mark,Tomi,Linda és Gabi közel 30 órás repülőút után megérkezett Ausztrália egyik legcsodálatosabb vidékére,Queensland állam északi részén található trópusi paradicsomba, Cairns városába, hogy ott forgassák le a népszerű valóságshow második évadját!

Ausztráliai utuk végére megszületett az újabb közös daluk, melynek címe:-Kell még valami- A Viva Cometen először előadták ami nagy sikert aratott. Később klipet is forgattak hozzá. A Dalszöveget olvasd itt!!

Ahogy mondani szoktuk... ENNYÍÍÍ...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

:)

(Kiss Nikolett, 2012.12.31 13:33)

Nagyon imádom az AFC -t nagyon jók és akik azt mondják hogy nem vagytok jók azok csak irígyek! Magasról tegyetek rájuk , és azokért csináljátok akik szeretnek benneteket!